A Hálapont projektet a boldognaklenni.hu szerzője Laskai Nelli, házassági tanácsadó, életöröm tréner hívta életre.
2021. június 12-én Hódmezővásárhelyen utcáira öt Hálapont került ki a lakosok nagy örömére.

“Amikor megtapasztaltam a saját bőrömön, hogy milyen nagy ereje – és jelentősége – van a hálatechnikának, azóta mindenkinek jó szívvel ajánlom, hogy beemelje ezt a rövid, ám igen mély gyakorlatot. Az ember egyszerre csak egyfélére tud gondolni – vagy jóra, vagy rosszra, együtt a kettő nem megy, szokták mondani. Ez azt jelenti, hogy ha rossz a hangulatunk, mert rossz érzéssel bíró gondolataink vannak, akkor azzal, hogy jóra gondolunk, képes megváltozni a hangulatunk. Ez egy nagy muníció minden ember számára, főként a pandémia idején. Vannak, akik számára ez a gyakorlat könnyen megy, tehetségük vagy adottságuk van hozzá, egyáltalán nem megerőltető számukra használni ezt a technikát, míg mások igen is sok energiát tolnak abba, hogy a fókuszukat a jó dolgokon tudják tartani. Az biztos, hogy a hála rutinszerű működtetése tanulható. 

#HALAPONT

Az ország több városába kértem engedélyt Hálapontok kihelyezésére, egyelőre Hódmezővásárhelyre festettem fel Hálapontokat. Ahogy a Facebookon és a hozzám érkező üzenetekből látom, volt rá igény, és örülök, hogy egy újabb platformon szolgálhatok azért, hogy a világ jobb hely legyen.

Itt láthatóak az eddigi #halapont címkével posztolt képek.

Ha Te is posztolsz képet, kérlek, használd a #halapont kiírást, hogy megtaláljam a Te képedet is.

Az aktuális albumért kattints a linkre:

https://www.facebook.com/media/set?vanity=boldognaklenni&set=a.1757619371107506

HÁLAPONTTAL A BOLDOGSÁGÉRT

A Hálapontok egyszerűen használhatóak és nagy erővel bírnak. Ha a séta közben – vagy előre megtervezve arra járva – megtaláljuk a Hálapontot, akkor a lábnyomra állva nincs más dolgunk, mint ráfókuszálni azokra a személyekre, tárgyakra, eseményekre, amelyek örömünkre szolgálnak, hogy az életünk részei. A jó dolgokra koncentrálás jó érzéseket fog előhívni bennünk, így jobbá válik a hangulatunk, jó energiák szabadulnak fel bennünk (és körülöttünk), támogatjuk a testi-lelki egyensúlyunkat. Kár lenne kihagyni!

Bízom benne, hogy néhány héten belül még több városba vihetünk Hálapontot! Köszönöm, hogy a Facebook poszt alatt sokan írtátok a városokat, ahol szívesen találkoznátok Hálaponttal. Eddig ezekre a településekre adtatok le igényt: Budapest, Tatabánya, Nagykanizsa, Dunakeszi, Szeged, Veszprém, Pécs, Orosháza, Nyíregyháza, Hatvan… Megteszem, ami tőlem telik :). 

Szóval, hírt adok majd arról, ha a Te városodban is sikerül Hálapontokat létesíteni, és akkor arra bíztatlak, hogy keresd meg, állj rá, és emeld a rezgésedet, alkoss velünk, Hálapontosakkal egy klassz közösséget. 🙂

Addig is, minden jót, 

Nelli”

forrás: boldognaklenni.hu